Evenement registratie

Ieder evenement is een verzameling van mooie momenten. Laat die momenten nu vastleggen en samensmelten tot een schitterende promotievideo. Of laat een aftermovie maken om het feest nogmaals te beleven. Voor elke evenementvideo vindt u bij Cameramaninhuren.nl een professionele cameraman.

 

Uw video naar wens
Hoe ziet uw ideale evenementvideo eruit? Bij cameramaninhuren.nl zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt bijvoorbeeld een sfeerfilm met spontane beelden laten maken, of een montage van de hoogtepunten met begeleidende muziek. Presentaties of seminars van gastsprekers kunnen in hun geheel worden vastgelegd. Of wilt u juist een korte teaser video laten maken, die een tipje van de sluier geeft over het volgende evenement? Wij maken de video zo kort of lang als u wilt, en altijd met de mooiste beelden om uw kijker (weer) enthousiast te maken.

 

Alles in huis voor de mooiste beelden
Ons team is graag aanwezig op uw evenement om de meest bijzondere momenten te filmen. Zij zorgen voor alle benodigde faciliteiten voor de mooiste video: van beeld en geluid tot regie. U bepaalt zelf hoe wij het materiaal opleveren: gemonteerd in een video, in losse bestanden, of juist in een compilatie met live geluid om zelf een representatieve video samen te stellen. Onze cameramannen luisteren graag naar uw wensen en maken de eventvideo die perfect bij u past.

 

Onze cameramannen
Onze freelance cameramannen maken met het grootste enthousiasme de mooiste beelden van uw evenement. Ze denken graag met u mee over uw wensen en ideeën, om het mooiste resultaat voor uw videoreportage te creëren. Ons full-serviceteam is gespecialiseerd in het maken van boeiende, sfeervolle beelden. Van creatie tot productie vertalen zij uw wensen op professionele wijze naar beeld. Onze cameramannen streven constant naar een hoger niveau en houden actuele trends en innovatieve producten actief in de gaten. Zij hebben daardoor de kennis en ervaring in huis om elk denkbaar product te leveren.

Neem snel contact op voor een offerte op maat.

 

Voorbeelden: